Skuespiller Martin Leines tar deg med inn i Eventyrskogen

Eventyrskogen er vår første lydbok. Lydbøker er fortsatt på fremmarsj og har hatt en kraftig økning siden 2013. For barn er det å lytte til opplesning og lydbøker en god måte å lære seg kraften i en god historie på. Det finnes mye forskning på den positive helseeffekten av å lese for barn, og at opplesning av bøker blant annet er med på å øke ordforrådet og evnen til konsentrasjon hos barn. Lydboken «Eventyrskogen» var en produksjon som baserte seg på tre eventyr hentet fra Bertmark sin egen eventyrserie «I eventyrland». Vi ønsket å skape ny versjon av de mest kjente og moralske eventyrene til brødrene Grimm. Grimm brødrene var direkte og ikke veldig glorifiserte i sine beskrivelser, så vi vil anbefale at barnet er i skolealder før de lytter til eventyrene.

Boken ble laget i samarbeid med lydstudioet Crow Studio i Moss og skuespiller Martin Leines, og ble til et produkt vi er svært stolte av. Skuespiller Martin, som blant annet har spilt reven i Hakkebakkskogen i dyreparken i Kristiansand, gjorde en fantastisk jobb med å skape et særpreg på kjente karakterer som Askepott, Hans og Grete og Rødhette og ulven. Du kan lytte til en smakebit av «Hans og Grete» her.

Vi håper alle som er glade i eventyr får en god opplevelse med «Eventyrskogen». Lydboken som selvfølgelig er tilgjengelig på vår egen nettbutikk, men finnes også hos de største bokhandlerne. Spør gjerne etter den i din lokale bokhandler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert Obligatoriske felt er merket *

Post kommentar