Etter oppfordring fra myndighetene, og som et tiltak for å begrense smitte og evt. spredning av Corona-viruset, er det besluttet at Forlagets ansatte i administrasjonen og kundeservice jobber via hjemmekontor fra og med mandag den 16. mars. Dette vil også påvirke tilgjengeligheten og svartiden på kundeservice-funksjonene.
Vi oppfordrer alle våre kunder til å sende henvendelser på mail eller via kontaktskjemaet, da kundeservice-telefonen kun vil være delvis bemannet over en uavklart periode.
Vi beklager sterkt de ulempene dette medfører.
Ta kontakt med oss

Kontaktskjema

  Ta kontakt med vår kundeservice om du har noe på hjertet!

  Du kan nå oss på telefon: 64 98 59 70
  Mandag til fredag kl. 0900 – 1500.

  Du kan også sende oss en e-post til:
  kundeservice

  Om du allerede er kunde hos oss ber vi deg om å oppgi ditt kundenummer ved henvendelse.

  Org.nr.: 923 823 603 MVA

  Vår besøksadresse er:

  Henrich Gerners gate 14
  1530 MOSS

  Vår postadresse er:

  Bertmark Norge AS
  Postboks 830
  1504 MOSS

  Bertmark Forlag

  Det hele startet i 1972, med utgivelsen av en av våre mest populære produkter, årboken og historieverket «Det hendte». Boken har gjennom årene solgt godt over 200 000 eksemplarer, og i tillegg til skoler, bibliotek, hoteller med mer, finnes den i bokhyller i over 100 000 norske hus og hjem. «Det hendte» utgis fremdeles, og det er fortsatt mange tusen som abonnerer og samler på dette praktverket.

  Kunnskap er viktig! For alle – gammel som ung. I dag er internett for mange en selvsagt kilde til informasjon – ofte for mye informasjon. Det er lett å drukne i den enorme mengden, og pålitelig informasjon kan med tiden bli vanskelig å finne. Derfor er riktig kunnskap, samlet og redigert, en minst like viktig informasjon – og kunnskapskilde.

  Dette fokuserer vi på, i vårt stadige søken etter å utvikle gode produkter for hele familien – gammel som ung. I tillegg til den tradisjonelle papirboken, er våre e-utgivelser laget med tanke på å fylle et stadig økende behov for å være tilgjengelig på flere plattformer. Alt for å kunne gi deg og alle i din familie den beste leseropplevelsen.

  Din tilbakemelding er viktig for oss, så ikke nøl med å ta kontakt om du vil gi oss ros eller ris.

  Hilsen oss i Bertmark.