Kontaktskjema  Ta kontakt med vår kundeservice om du har noe på hjertet!

  Du kan nå oss på telefon: 64 98 59 70
  Mandag til fredag kl. 1000 – 1400.

  Du kan også sende oss en e-post til:
  kundeservice

  Om du allerede er kunde hos oss ber vi deg om å oppgi ditt kundenummer ved henvendelse.

  Org.nr.: 923 823 603 MVA

  Vår besøksadresse er:

  Årvollskogen 29
  1529 MOSS

  Vår postadresse er:

  Bertmark Norge AS
  Postboks 830
  1504 MOSS

  Bertmark Forlag

  Det hele startet i 1971, med utgivelsen av en av våre mest populære produkter, årboken og historieverket «Det hendte». Boken har gjennom årene solgt godt over 200 000 eksemplarer, og i tillegg til skoler, bibliotek, hoteller med mer, finnes den i bokhyller i over 100 000 norske hus og hjem. «Det hendte» utgis fremdeles, og det er fortsatt mange tusen som abonnerer og samler på dette praktverket.

  Kunnskap er viktig! For alle – gammel som ung. I dag er internett for mange en selvsagt kilde til informasjon – ofte for mye informasjon. Det er lett å drukne i den enorme mengden, og pålitelig informasjon kan med tiden bli vanskelig å finne. Derfor er riktig kunnskap, samlet og redigert, en minst like viktig informasjon – og kunnskapskilde.

  Dette fokuserer vi på, i vårt stadige søken etter å utvikle gode produkter for hele familien – gammel som ung. I tillegg til den tradisjonelle papirboken, er våre e-utgivelser laget med tanke på å fylle et stadig økende behov for å være tilgjengelig på flere plattformer. Alt for å kunne gi deg og alle i din familie den beste leseropplevelsen.

  Din tilbakemelding er viktig for oss, så ikke nøl med å ta kontakt om du vil gi oss ros eller ris.

  Hilsen oss i Bertmark.