Introduksjonskampanje

– benytt deg av av tilbudet nedenfor, og tegn et abonnement!

Introduksjonskampanje

– benytt deg av tilbudet nedenfor, og tegn et abonnement!

Ordinært abonnement: «Det hendte 2020» og «Det hendte 2021» til kr. 549. Ordinærpris på disse to årgangene er kr. 1298 + frakt. Du sparer kr. 749 i tillegg til sparte fraktkostnader. Som abonnent får du også tilgang til et digitalt arkiv (verdi kr. 399 pr. år) med tidligere utgivelser av boken.

Faktura på kr. 549 sendes vedlagt «Det hendte 2020» og “Det hendte 2021”.

Etter introduksjonstilbudet vil kundeforholdet fortsette som et løpende abonnement. Vi sender deg ny utgave av boken årlig inntil abonnementet blir skriftlig oppsagt av en av partene. Din første bok i abonnementet vil være «Det hendte 2022» som har en abonnementspris på kr. 549. Fraktkostnader kommer i tillegg. Faktura pålydende bokpris og fraktkostnader vedlegges bokpakken ved utsendelse.

Ny utgave er normalt klart for utsendelse i februar hvert år. En eventuell oppsigelse av abonnementet må være oss i hende senest innen 31. desember året før en ny utgave av boken er klar for levering.

Digitalt abonnement: Velg dette hvis du kun ønsker å abonnere på boken digitalt. Du vil da få tilgang til et digitalt arkiv med tidligere utgivelser av boken, samt tilgang til ny årgang av boken januar/februar hvert år. Et digitalt abonnement koster kr. 399 pr. år. Abonnementet har ingen bindingstid, men faktureres for ett og ett år om gangen. Fakturering for fornyelse av abonnementet vil skje i begynnelsen av januar hvert år. Faktura sendes pr. e-post til den e-postadressen som registreres på kunden. Oppsigelse av abonnementet bør helst skje via e-post, alternativt pr. telefon.

Bruk skjemaet under, og bestill et abonnement til deg selv, eller som gave til en du setter pris på!

  FAKTURA

  Ordinært abonnement

  Digitalt abonnement

  Jeg ønsker nyheter og tilbud fra Bertmark

  SEND SOM GAVE TIL EN ANNEN ADRESSE
   Betalingsmåde: FAKTURA

   Ordinært abonnementDigitalt abonnement
   Jeg ønsker nyheter og tilbud fra Bertmark

   ---

   SEND SOM GAVE TIL EN ANNEN ADRESSE