E-bøker eller papirbøker

E-bøker har siste årene hatt en sterk vekst og har allerede blitt en naturlig måte for mange å lese bøker på. Flere og flere finner nye måter å konsumere godt innhold på. I e-bøker er mulighetene større ved å lage bøker som inneholder en blanding mellom det skrevne ord, interaktivitet, lyd og levende bilder for å gjøre leseropplevelsen bedre. Vi i Bertmark har vært tidlig ute med å teste disse mulighetene, særlig gjennom «Dyr Junior og «Det hendte Junior». I vår dyreserie for barn «Dyr junior» har vi tatt i bruk video, lyd og interaktivitet for å øke barns forståelse av hvordan dyrene lever. Ved å gjøre boken mer interaktiv tas flere av sansene i bruk, noe vi mener vil øke sannsynlighet for å beholde barnets oppmerksomhet. Vi tror dette bare er starten på hvordan fremtidens bøker kan se ut og særlig mot de yngste som vokser opp med digitalisering.

E-bøker byr også på nye muligheter og er med på å gi nytt liv til gamle måter å gjøre ting på. Nå kan du for eksempel kjøpe en quizbok til deg selv uten at du trenger å holde over svarene bakerst i boken. I boken «Hva hendte? – digital» kan du på hvert spørsmål selv velge når du vil at svaret skal vise seg og alt du gjør er å trykke på «svar». Hvis du har lyst til å prøve, gir vi nå vekk en gratis smaksprøve på boken her. Det er mange grunner til å tro at fremtidens bøker ikke bare handler om papir, men i mellomtiden tror vi på en blanding mellom papir og digitalt.

Årboken Det hendte som er vårt mest populære produkt er skrevet av tre svært dyktige journalister og skribenter. Webjørn S. Espeland som er vår ansvarlige redaktør på boken er en kjent radiostemme og dokumentarskaper. Sammen med kollega Ken Wasenius-Nilsen som også skriver i «Det hendte» og Sven Bisgaard Sundet har de laget boken «33 utrolige nordmenn». «33 utrolige nordmenn» leverer historier du ikke vil glemme, historier som skapt for ethvert vorspiel eller familieselskap. Boken er illustrert med flotte illustrasjoner laget av Tom Ostad. Vi har endelig fått rettigheten på denne boken digitalt og vil snart gi ut boken som e-bok.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert Obligatoriske felt er merket *

Post kommentar