Les mer

Fra 399,-

Vi har utgitt “Det hendte” hvert år siden 1971, og det er fortsatt over 9000 abonnenter som får boken i postkassen hvert år. Vår nyeste bok oppsummerer store og små begivenheter fra nyhetsåret 2020.

Vi har også eldre utgaver tilgjengelig tilbake til 1981.

Inge Risbakken

Vilgot (selgeren) “overbeviste” meg om at denne “sjansen” får du aldri igjen! Han fikk rett!
– Jeg trakk “vinnerloddet” den gangen, også…

Takk til Vilgot! Takk til Bertmark Forlag!

– Inge Risbakken (kunde siden 1971)

 

Flott måte å se tilbake på historien på.

– Finn Arve Halle (kunde siden 1975)

80 %

av våre kunder sier de ville anbefalt boken til andre

«Det hendte»

Boken og historieverket «Det hendte» har solgt nærmere 1 000 000 eksemplarer siden førsteutgivelsen i 1972. I tillegg til skoler, bibliotek, hoteller med mer, finnes den i bokhyller i over 200 000 norske hus og hjem. «Det hendte» utgis fremdeles, og det er fortsatt mange tusen som abonnerer og samler på dette praktverket.

Boken oppsummerer de viktigste nasjonale og internasjonale begivenhetene, og dokumenterer blant annet hendelser innen musikk, politikk, sport, teknologi, natur og miljø, og mye mer i løpet av det aktuelle året. «Det hendte» inneholder 320 sider med tekst og over 600 unike bilder. Boken passer perfekt til deg som er samfunnsinteressert, og har interesse for vår felles historie, nyhetsbildet og utviklingen i vårt samfunn.

Den er også en perfekt gave som markering av et jubileum eller spesielt år (bursdag, konfirmasjon, dåpsgave etc.), eller hvis du ønsker å gi noen en spesiell og meningsfull gave. Dette er kort og godt en gave som aldri går ut på dato!

Bruk kontaktskjemaet for helt uforpliktende å komme i kontakt med oss for detaljer rundt et abonnement på «Det hendte». Abonnementet har ingen bindingstid, det løper til du selv ønsker å si det opp, og du får tilsendt boken hjem til deg årlig. Ønsker du kun en enkeltutgave av boken, så kan du kjøpe den utgaven du ønsker i vår nettbutikk, men husk at som abonnent får du boken til en enda bedre pris.

 

Hentet fra årboken Det hendte 1974.

Den 29 år gamle sveitseren Roger Egle fra Zürich gjennomførte den 27. september 1974 en vellykket flytur ved hjelp av et seil som veide 18 kilo og som han styrte med armer og bein.
Han hoppet ut fra Tofana-fjellet i Cortina d’Ampezzo i Italia, 3 244 meter over havet, og seilte ut over dalen som lå i tåkedis. Han landet velberget etter 26 minutters ferd over berg og dal. Bildet viser Egle og den fantastiske utsikten han hadde. Det er Faloria-fjellet som ses til høyre.

 

 

 

 

Hentet fra årboken Det hendte 1986.

Regjeringen la 6. oktober 1986 fram forslaget til statsbudsjett for 1987. Budsjettet var på 263 ,5 milliarder kroner, en økning på nesten 24 milliarder sammenlignet med 1986. Den største økningen ble sosialbudsjettet til del.

I alt 93 .3 milliarder kroner ble foreslått til Sosialdepartementet. Økningen var på over ti milliarder kroner. Regjeringen foreslo blant annet å øke barnetrygden og forlenge svangerskapspermisjonen. l tillegg skulle utdanningskapasiteten for helsepersonell bygges ut.

Budsjettet rommet også en egen distriktspakke, økt satsing på forskning, bedre lånevilkår i Husbanken og Landbruksbanken og mer penger til barnehageutbygging. Bevilgningene til Forsvaret ble foreslått økt med tre prosent. Det var en halv prosent mindre enn det de borgerlige partier hadde forpliktet seg til. For å dekke inn de økte utgiftene ble det foreslått avgiftsøkninger og tiltak som ville gi økt skatteinngang.

 

Hentet fra årboken Det hendte 2017.

Sykkel-VM i Bergen i 2017 ble en stor suksess. I alle fall sportslig og publikumsmessig. Titusenvis av ivrige vestlendinger jublet langs de spektakulære løypene opp og ned fjellsiden. Verdensstjernene fikk blant annet bryne seg på stigninger opp mot 17 prosent på vei opp til Fløyen. Flere publikummere valgte å overnatte langs løypene.

Start ditt abonnement i dag!

«Det hendte» får veldig gode tilbakemeldinger av samfunns – og nyhetsengasjerte mennesker som ser bokens verdi som en årlig dokumentasjon av vår felles samfunnshistorie.

Vi har over 9000 kunder som abonnerer på boken, og får den tilsendt i posten hvert år. Som abonnent sparer du både tid og penger – du får boken levert hjem til deg, og du betaler mindre for hver årgang enn du gjør i bokhandelen eller nettbutikkene. Abonnementet har ingen bindingstid, og kan sies opp innen 31. desember hvert år.

Du har 14 dagers ubetinget angrerett, så du har tilstrekkelig tid å ta boken til gjennomsyn før du bestemmer deg.

Klikk på knappen under, og benytt deg av introduksjonstilbudet:

INTRODUKSJONSKAMPANJE