Fra 399,-

Vi har gitt ut årbøker siden 1971 og det er fortsatt over 9000 samlere som får boken i postkassen hvert år. Vår nyeste årbok oppsummerer hele 2017

Vi har også eldre utgaver tilgjengelig tilbake til 1980

Årboken «Det hendte»

Årboken og historieverket «Det hendte» har solgt godt over 200 000 eksemplarer siden førsteutgivelsen i 1972. I tillegg til skoler, bibliotek, hoteller med mer, finnes den i bokhyller i over 100 000 norske hus og hjem. «Det hendte» utgis fremdeles, og det er fortsatt mange tusen som abonnerer og samler på dette praktverket.

Boken oppsummerer de viktigste nasjonale og internasjonale begivenhetene, og dokumenterer blant annet hendelser innen musikk, politikk, sport, teknologi, natur og miljø, og mye mer i løpet av det aktuelle året. «Det hendte» inneholder 320 sider med tekst og over 600 unike bilder. Boken passer perfekt til deg som er samfunnsinteressert, og har interesse for vår felles historie, nyhetsbildet og utviklingen i vårt samfunn.

Den er også en perfekt gave som markering av et jubileum eller spesielt år (bursdag, konfirmasjon, dåpsgave etc.), eller hvis du ønsker å gi noen en spesiell og meningsfull gave. Dette er kort og godt en gave som aldri går ut på dato!

Bruk kontaktskjemaet for helt uforpliktende å komme i kontakt med oss for detaljer rundt et abonnement på «Det hendte». Abonnementet har ingen bindingstid, det løper til du selv ønsker å si det opp, og du får tilsendt boken hjem til deg årlig. Ønsker du kun en enkeltutgave av boken, så kan du kjøpe den utgaven du ønsker i vår nettbutikk, men husk at som abonnent får du boken til en enda bedre pris.

Vilgot (selgeren) «overbeviste» meg om at denne «sjansen» får du aldri igjen! Han fikk rett!
– Jeg trakk «vinnerloddet» den gangen, også…

Takk til Vilgot! Takk til Bertmark Forlag

– Fornøyd leser siden 1971

 

Flott måte å se tilbake på historien på.

– Fornøyd leser siden 1975

80 %

av våre kunder sier de ville anbefalt boken til andre

Start din samling i dag!

Vi har over 9000 kunder som får boken tilsendt i posten hvert år. Hvis du er nysgjerrig på årboken og vurderer å bli abonnementskunde, skriv navnet ditt og e-posten i skjemaet under og vi vil sende deg et godt tilbud. Det er helt uforpliktende og vi sender deg også gjerne en bok til gjennomsyn.

Boken er veldig godt likt av mange eldre som liker å se tilbake på året som gikk, så om du kjenner noen som du tror vil ha glede av boken, ta gjerne kontakt. Det er også mulig å kjøpe gavekort på de neste tre årene som en flott gave til en du er glad i. Bare skriv inn navn og e-post under eller send en mail til kundeservice@bertmark.no

 

Hentet fra årboken Det hendte 1974.

Den 29 år gamle sveitseren Roger Egle fra Zürich gjennomførte den 27. september 1974 en vellykket flytur ved hjelp av et seil som veide 18 kilo og som han styrte med armer og bein.
Han hoppet ut fra Tofana-fjellet i Cortina d’Ampezzo i Italia, 3 244 meter over havet, og seilte ut over dalen som lå i tåkedis. Han landet velberget etter 26 minutters ferd over berg og dal. Bildet viser Egle og den fantastiske utsikten han hadde. Det er Faloria-fjellet som ses til høyre.

 

 

 

 

Hentet fra årboken Det hendte 1986.

Regjeringen la 6. oktober 1986 fram forslaget til statsbudsjett for 1987. Budsjettet var på 263 ,5 milliarder kroner, en økning på nesten 24 milliarder sammenlignet med 1986. Den største økningen ble sosialbudsjettet til del.

I alt 93 .3 milliarder kroner ble foreslått til Sosialdepartementet. Økningen var på over ti milliarder kroner. Regjeringen foreslo blant annet å øke barnetrygden og forlenge svangerskapspermisjonen. l tillegg skulle utdanningskapasiteten for helsepersonell bygges ut.

Budsjettet rommet også en egen distriktspakke, økt satsing på forskning, bedre lånevilkår i Husbanken og Landbruksbanken og mer penger til barnehageutbygging. Bevilgningene til Forsvaret ble foreslått økt med tre prosent. Det var en halv prosent mindre enn det de borgerlige partier hadde forpliktet seg til. For å dekke inn de økte utgiftene ble det foreslått avgiftsøkninger og tiltak som ville gi økt skatteinngang.

 

Hentet fra årboken Det hendte 2017.

Sykkel-VM i Bergen i 2017 ble en stor suksess. I alle fall sportslig og publikumsmessig. Titusenvis av ivrige vestlendinger jublet langs de spektakulære løypene opp og ned fjellsiden. Verdensstjernene fikk blant annet bryne seg på stigninger opp mot 17 prosent på vei opp til Fløyen. Flere publikummere valgte å overnatte langs løypene.