Utgivelser

Bertmark forlag har gitt ut bøker siden 1971 og har hatt mange produkter i sitt sortiment. Tidene har forandret seg og flere av produktene har forsvunnet ut av sortimentet. Men noen av produktene er fortsatt i produksjon og er til glede til flere titusener over hele Norge. Det hendte er vårt eldste verk og eldre utgaver kan bestilles via dethendte.no

Studia

Hvor mye husker du av siste års begivenheter? I dag blir nyhetene fra hele verden vår samtidshistorie. Bøkene er fylt med en mengde flotte bilder, er innholdsrike og underholdende i sin utforming. Studia sitt tidløse design passer for alle som er interessert i å få systematisk oversikt over de største hendelsene de seneste årene. Boken selges i dag via direktesalg og en ny utgave blir utgitt i starten av hvert år. De er skrevet av noen av Nordens fremste skribenter innenfor sitt fag. Respons inneholder også en del statistiske opplysninger som mange lesere finner stor glede i. Studia passer perfekt som nostalgiske gaver til minne om et år i livet deres eller gled ditt barn/ barnebarn med en oppdatering fra året de ble født. Er du interessert i et abonnement, ta kontakt så sender vi deg et eksemplar, klikk her for å lese mer

Kanskje du også har hørt om vårt samleverk, «Det hendte»? «Det hendte» er et verk som trofaste samlere har gledet seg over helt siden 1971. Denne årboken kan med stolthet sies å være vårt varemerke. Mange vil kjenne igjen den røde boken i bokhyller rundt om i Norges land.

Dyr Junior

Nå har vi utvidet vår e-bokserie for barn og unge. I Dyr Junior kan du lære om mange av de fantastiske dyrene som finnes på jorden. Den er både spennendene å lese, men også så informasjonsrik at de voksne kan lære masse nytt. Den passer perfekt i en setting hvor barn og voksne ønsker å gjøre noe sammen. Den første utgaven er ute nå og heter “Dyrene på savannen”. Boken tar for seg det helt unike dyrelivet i Afrika. Videre så vil vi gi ut flere versjoner i denne serien. Har du fått din kode? Klikk her for å laste ned 

 

Det hendte Junior

E-bokserien «Det hendte Junior» passer for barn i skolealder og er et underholdende supplement til vanlig skole. Vi setter læring og samfunnsforståelse i sentrum slik at unge mennesker kan få en bedre forståelse av hva som skjer rundt de. Den første utgaven av «Det hendte Junior» kom ut i 2014 og vil være et supplement til våre kunder. Det hendte Junior fungerer både på din iPad, ditt Android brett og din PC. Hvis du har PC, Android eller andre nettbrett, så må du ha en egen E-PUB leser. Det kan lastes ned gratis fra der du laster ned dine applikasjoner. Har du iPad, så fungerer Det hendte Junior svært godt sammen med iBooks. Har du fått din kode? Klikk her for å laste ned 

 

Respons Junior

Respons Junior er et oppslagsverk for barn og unge. Siden informasjonsmengden er så enorm, er det viktig å kunne kontrollere at opplysningene en får er riktig og oppdaterte. Det har stor verdi at de unge får tilgang til informasjon som fagfolk har valgt ut og presentert.

Kunnskap er den kapital som den enkeltes bilde av verden bygger på. Ved hjelp av den kan mennesker kommuniserer med omgivelsene sine. Det er viktig at skoleelver opplever at tingene de har lært har betydning for verden omrking seg. Respons junior tilbyr leseren sakkyndig og pålitelig informasjon. Nedlastbar versjon for våre kunder kan du laste ned her. 

 

I Eventyrland

”I Eventyrland” er en bokserie på åtte bind. Serien inneholder et variert utvalg av klassiske og moderne eventyr, fortellinger, rim, regler og sanger fra Norge, Norden og fjerne land. Kjøper du ”I Eventyrland” har du bøker for både nåtidens og fremtidens generasjoner, for bokserien er full av perler som aldri blir utdatert. 

 

Dyreserien

«Kanskje det mest oppegående allmenne dyreleksikon vi har for norske forhold. Imponerende». Den kritikerroste Dyreserien består av åtte bind, der fem av dem omhandler dyr i verden, og de tre siste tar for seg dyr i Norge. Serien er rikt illustrert med fantastiske fotografier, tatt av fotografer i verdenstoppen. Noe som gjør at man lett lar seg rive med rett inn i dyrenes verden. Tekstmessig er bokverket preget av at det er skrevet av Nordens fremste biologer, zoologer og naturforskere. Tekstene er lette og fristende å lese, likevel klarer tekstene å holde på stor faglig tyngde slik at alle aldersgrupper kan få stor glede av verket.
Selv i vår digitale tidsalder er dette mesterverket å foretrekke når man skal lære mer om dyrene på vår klode. La deg lede inn i dyrenes verden. Bokserien er perfekt både på hobbybasis og i undervisning – fra barneskole til universitetsnivå. 

 

Fotball Europa

Hva i alle dager er koblingen mellom Al Gore og Bastian Schweinsteiger? Er det mulig å betale 3,5 millioner for en tyggis? Og hvem vant Kategoria Superiore? Svarene finner du selvsagt i «Fotball Europa» 2012 – 2013. Du får vite hvilke supportere som er så elendige tapere at de lar det gå ut over en stakkars hest. «Fotball Europa» 2012 – 2013 er skrevet av Nordens fremste fotballskribenter – blant andre Thomas Aune kjent fra FC Football (TV»). 

 

Jubileumsboken

Et synlig og varig minne fra ditt merkeår – Jubileumsboken fokuserer på de viktigste nasjonale og internasjonale begivenhetene innenfor et spesifikt år. Boken dokumenterer – blant mye annet – hendelser innen musikk, politikk, sport, teknologi, og natur og miljø i løpet av det aktuelle året. Jubileumsboken – en gave som gir glede og mening, og som aldri går ut på dato. For mer informasjon og bestilling gå inn på www.dethendte.no 

Headlines

Headlines – the pulse of Norway 2014, has gathered some of the most spoken headlines from Norway in 2014. This unique digital book contains stories and events that have been topics of conversation across all of Norway. We wanted to highlight some of the greatest stories, from Norwegian greatness abroad to more local news-stories that will “only” happen in Norway. These stories are uniquely presented with beautiful photographs and are written by some of Norway’s greatest journalists. Some of the stories are so unique that they are very difficult to find elsewhere.